FAIL (nu aveti playery flash instalat).

Termeni si conditii

Informaţiile din site-ul Any Time Club fac obiectul termenilor de utilizare prezentaţi mai jos, compania rezervându-şi dreptul de a actualiza aceşti termeni fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Prin accesarea şi utilizarea acestui website se presupune că aţi luat la cunoştinţă termenii de utilizare, sunteţi de acord cu aceştia şi vă angajaţi să respectaţi legile şi reglementările în vigoare.

Utilizarea website-ului
Any Time Club vă permite navigarea pe acest website, incluzând posibilitatea de a copia orice informaţii, cu condiţia să nu le modificaţi, reproduceţi sau să le distribuiţi cu scop comercial. Preluarea informaţiilor furnizate prin intermediul acestui site pe alte site-uri web este interzisă. Prin punerea la dispoziţie a acestor informaţii, Any Time Club nu acordă nici o licenţă de copyright sau alte drepturi de proprietate intelectuală.
Actualizarea informaţiilor
Any Time Club îşi rezervă dreptul de a actualiza informaţiile conţinute în acest website ori de câte ori consideră necesar, fără a avea obligaţia notificării prealabile a utilizatorilor.
Transmiterea de informaţii
Toate informaţiile pe care le transmiteţi către Any Time Club prin intermediul acestui website vor fi considerate confidenţiale.
Este interzisă transmiterea de la şi către acest web site a unor date de natură compromiţătoare sau ilegală.

Linkuri către alte site-uri
Pentru a vă facilita găsirea unor informaţii relevante pentru dvs. , Any Time Club a introdus linkuri către alte site-uri web, Any Time Club nu îşi asumă nici un fel de răspundere pentru nici un alt site web pe care l-aţi putea accesa prin intermediul paginii noastre.
Când accesaţi un alt website, vă rugăm să aveţi în vedere că acesta este independent de Any Time Club,noi neavând nici un control asupra acelui site şi, prin urmare, neasumându-şi nici o răspundere cu privire la conţinutul său.
Any Time Club nu va fi făcută răspunzătoare în nici un caz pentru orice daune directe sau indirecte suferite prin folosirea acestui website sau a oricăror website-uri ale căror adrese au fost găsite pe acest website.

Legea aplicabilă
Legea aplicabilă acestui web site este legea română.

Avertisment
Toate materialele de pe acest website sunt furnizate de Any Time Club pe principiul “aşa cum sunt”. Informaţiile cuprinse în acest website pot cuprinde inadvertenţe tehnice sau greşeli de redactare. În consecinţă, Any Time Club nu furnizează nici un fel de garanţie expresă sau implicită pentru acurateţea informaţiilor.
Acest website poate conţine şi alte informaţii legate de copyright, ai căror termeni trebuie avuţi în vedere şi respectaţi.

 

Web design: RefreshSite Bistrita
Facebook